Lugdunum Lux

De serie Lugdunum Lux omvat 2 soorten lampen:

1. Hanglampen

De Hanglampen uit de serie Lugdunum Lux zijn voor het grootste deel gemaakt van (her)gebruikte materialen. Het glas, de lamphouder, (indien van toepassing: houten) grondplaat en een deel van het ophangsysteem komen van rommelmarkt of kringloop.

Het ontwerp van de lampen liggen op het snijvlak van design en kunst: de lampen zijn weliswaar gebruiksartikelen, maar elke lamp is apart ontworpen en een uniek product. Speciaal ontworpen en geen serieproductie, geen enkele lamp is hetzelfde!

Elke lamp is genoemd naar een markant punt in Leiden.

Hieronder ziet u 2 voorbeelden van de hanglamp. Een lamp met 3 'pitten' genaamd: 3 oktober. De 3 lampen hangen op verschillende hoogten. Daaronder een voorbeeld van een 1-pits hanglamp: Hortus.

Deze hanglampen zijn bijv. te zien in B&B 3 kastanjes in Leiden en ze zijn te koop.
'3 oktober' met 3 'pitten' kost € 350,00 en 'Hortus' met 1 pit € 100,00

Second Life Art kan ook een lamp speciaal voor u maken met zoveel pitten als u wilt. Als voorbeeld: een 2-pits lamp komt dan op € 200,00 (naam: Koornbrug, afbeelding zie B&B).

2. Staande lampen

Second Life Art ontwerpt kleine en grote staande lampen.
Een lamp met een art nouveau uitstraling: Rapenburg (€ 350,00). Ook deze lamp is een uniek product dat nagenoeg geheel uit hergebruikte materialen is samengesteld.

Free Joomla! template by Age Themes